Historiek Beurghs Galvano / HITEP​Jan Beurghs startte in 1985 met "Royal Coffee Makers". Dit toestel was een ontwikkeling van het Oostenrijks bedrijf Reitz, maar Jan exploreerde het gehele plating proces.

Wegens de wisselende kwaliteit van de extern uitgevoerde afwerking begon Jan zelf met het grondig uitpluizen van de plating procedures.

Historiek Beurghs Galvano / HITEPIn 1989 startte Jan zelf met het platen van zijn artikelen in zijn productiebedrijf in Kapelle-op-den-Bos. De volgende jaren groeide het bedrijf uitzonderlijk snel en stelde 5 mensen te werk.

Historiek Beurghs Galvano / HITEPIn het productieproces werd constant gezocht naar een oplossing om continuiteit in kwaliteit te garanderen, wat snel resulteerde in een vertrouwensrelatie met de klanten met betrekking tot Jan's technische kennis.

Historiek Beurghs Galvano / HITEPIn 2003 werd HiTeP (High Technology Plating) opgericht als antwoord op de stijgende vraag uit de galvanische markt die nood had aan een competent iemand die een duurzame technische oplossing kon aanbieden op plating gebied.

Historiek Beurghs Galvano / HITEPHet jaar 2013 is een nieuwe belangrijke mijlpaal voor Hitep.

Met de bouw van een nieuwe bedrijfshal in Boom, wordt een droom van Jan werkelijkheid als beloning voor zijn toewijding, kennis en ervaring.

 

HITEP • Neteweg 7 • 2850 Boom • Belgium • T +32 (0)3 459 96 01 • info@hitep.be

NL  EN